[#1] 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)
Zobaczcie to .
Moze po opublikowaniu tych trzech filmikow, ktos z polskiej spolecznosci amigowej pokaze swoja liste "Top 30" na Youtube ?
[#2] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@michalmarek77, post #1

Zacne, szlachetne :) Suuuper :) Pozazdroscic czlowiekowi.... ;P
[#3] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@michalmarek77, post #1

No i jest PART ONE :)

Ciekawe, ze kilka świetnych tytułów wylądowało dopiero w trzeciej dziesiątce ......... :)
Tak czy siak, pomimo koszmarnej jakości warto zobaczyć. Ciekawie jakie gry będą w kolejnych zestawieniach (i na którym miejscu będzie Speedball 2 :)

Ostatnia aktualizacja: 05.03.2012 20:07:16 przez michalmarek77
[#4] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@michalmarek77, post #3

Wybór, jak podano w opisie - kwestia gustu, ale jakością to koleś przesadził. Nagrywane chyba telefonem.
[#5] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@mailman, post #4

Jaki jest tytuł pierwszej gry bo nie mogę go zrozumieć jego bełkotu.
[#6] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@Dark_luke, post #5

X-out (Cross out:) Świetna gra, z jeszcze lepszą muzyką :)
[#7] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@michalmarek77, post #1

nie chwalac sie mam wiecej Amigowych BOXow od niego :) kiedys wyciagnelem je i wyszla mi niezla sterta pod sufit :P
[#8] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@HOŁDYS, post #7

A zbierasz dalej ?? Mam kilka gierek w oryginałach i jakoś ich nie używam... A co do filmiku to lipa bo ani opisu ani nic... Dla mnie w miejscach to:
1. Lotus 2,
2. Jaguar,
3. Qwek,
4. cała reszta lubianych (ok. 20 +-)...
[#9] Re: 30 najlepszych gier na Amige - sneak-peek :)

@wojtekmedia, post #8

i tak i nie .. duble wystawiam na sprzedaz .... ale czasem cos kupie jesli uznam ze warto
fajnie miec orginalne gry w pudelku z plakatem z instrukcja.. na ktore nie bylo mnie stac w latach 90'tych
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem