[#1] Wolfenstein 3D w przeglądarce
Zadziała to na Amidze ?
[#2] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@azazel44, post #1

Pewnie na IBrowse. ;) ;)

A tak swoją drogą to na nowym FireFox trochę się gra krzaczy. Jak się podejdzie blisko drzwi to robią się spore dziury (brak całych pionowych linii tworzących ścianę) i widać co jest za ścianą nawet bez otwierania drzwi.
Na Safari tego problemu nie ma. No i tekstury są filtrowane (wygładzone). Co akurat nie uważam za dobry efekt w przypadku takich produkcji. Ale dziur nie ma na pewno.
Na Internet Explorer 9 menu chodziło bardzo wolno, a jak doszło do gry to zobaczyłem czarne okno i tak już zostało. No chyba, że trzeba było poczekać dłużej niż kilka minut. Ale nie czekałem, bo na innych przeglądarkach trwało to może 1 sekundę. :)

Ostatnia aktualizacja: 10.05.2012 08:37:05 przez MDW
[#3] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@MDW, post #2

Na Chrome nie zauważyłem problemów
[#4] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@azazel44, post #3

Na starym FF portable (tuż przed czwórką) wszystko jest ok poza chodzeniem do przodu (nie chodzi tylko skacze o "parę metrów" do przodu)- niegrywalne
[#5] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@azazel44, post #1

Na OWB (Pegasos2/G4) pojawia się strona tytułowa, leci pasek postępu i potem czarne okno. :( Czyli podobnie jak na Internet Explorer 9. :)

Na Safari (OSX Lion 10.7.4) chodzi najlepiej i bez błędów. Ciekawe, że to tylko trzyletni MacBook Core2Duo z GeForce 9400, a chodzi szybciej niż na Safari pod Windows7 uruchomionym na znacznie szybszym pececie. No ale Apple znane jest z tego, ze windowsowe wersje swojego softu (iTunes, Safari) robią strasznie dziadowskie żeby pokazać jaki to Windows jest gorszy od OSX. :) Ciekawe czy ktokolwiek kiedykolwiek im to udowodni i ich o to o to oskarży. :)

Ostatnia aktualizacja: 10.05.2012 20:51:36 przez MDW
[#6] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@azazel44, post #1

Stary Frajerfox 3.6.28 na WinXP - Wolf działa bez problemów.
[#7] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@waldiamiga, post #6

Pod dwunastką też nie zaobserwowałem żadnych problemów.

Stary dobry wolf.

Benedykt Dziubałtowski
[#8] Re: Wolfenstein 3D w przeglądarce

@azazel44, post #1

A tutaj w ramach ciekawostek coś we Flashu:

http://www.newgrounds.com/portal/view/470460

http://www.unrealengine.com/flash/

Ostatnia aktualizacja: 11.05.2012 19:48:19 przez Shoonay
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem