kategoria: Szukam gry
[#1] Ultimate Pinbal Quest
Czy istnieje instalator lub wersja już zainstalowana tej gry pod WHDload lub JST?
[#2] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Gżegżółka, post #1

Na oficjalnej stronie WHDLoad nie ma instalatora, więc pewnie nie ma go wcale.
[#3] Re: Ultimate Pinbal Quest

@PopoCop, post #2

Napewno jest installer bo sam w to z HDD grałem ale to jeszcze przed epoką WHD więc pewnie JST czy jakiś inny oryginał.
[#4] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Gżegżółka, post #1

Wysłałem Ci to co znalazłem w swoich zbiorach na maila.
[#5] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Mir3k, post #4

Dzięki, wygląda na grę nagraną w czasach jeszcze przed whdload'em, puki co wywala mnie do guru po cractro, kombinuję z konfiguracjami systemu, po drobnych zmianach gra startuje - ale ma mocno rozjechaną nieczytelną grafikę.
[#6] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Gżegżółka, post #5

u mnie pomogło odpalenie bez SS. Zwykłe LoadWB, bez żadnego kombinowania OK

Próbowałem odpalić także przez KillAGA tekst pod linkiem. Wszytsko było dobrze, dopóki się okazało, że piłeczka się nie wyświetla.
[#7] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Mir3k, post #6

Jak dojdę do jakiegoś w miarę dobrego wyniku z emulacją tej gry to dam znać. Swoją drogą ciekawe jak to się stało że nie ma jeszcze wersji do whdload? Myślałem że wszystkie dobrze znane gry już to mają. Czyżby oryginały dyskietek były już nieosiągalne?
[#8] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Gżegżółka, post #7

jest osiagalny OK
[#9] Re: Ultimate Pinbal Quest

@Gżegżółka, post #7

To akurat nie byłoby żadnym problemem, bo są instalery do WHD obsługujące i scrackowane wersje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem