[#1] Intra gier Psygnosis
Komuś się chciało i zrobił kompilację inter do gier Psygnosis
Link
[#2] Re: Intra gier Psygnosis

@PopoCop, post #1

Tak przy okazji, to ciekawi mnie jakim softem te intra są zrzucane do pliku...
[#3] Re: Intra gier Psygnosis

@Dopuser, post #2

Podejrzewam że WinUAE, a później cięte i sklejane np. Virtualdub.
[#4] Re: Intra gier Psygnosis

@flops, post #3

Sklejanie to żaden problem. Próbowałem zrzucać do pliku poprzez WinUAE, ale jakość pozostawia wiele do życzenia... jak by nie było, "uderzyłem" do autora składanki i czekam na jego odpowiedź...
[#5] Re: Intra gier Psygnosis

@Dopuser, post #4

To znaczy? Przecież WinUAE ma możliwość wyboru kodeka i jego ustawień. Jakoś jest taka sama jak na tym filmie, więc nie rozumiem dlaczego twierdzisz, że pozostawia wiele do życzenia...
[#6] Re: Intra gier Psygnosis

@mailman, post #5

Wybieram kodeka, ustawiam, a później mam kaszanę, tj. albo brak dźwięku, brak synchronizacji dźwięku, podła jakość. Podrzuć przykładowe ustawienia celem osiągnięcia efektu jak w tej kompilacji inter Psygnosis... btw: temat na artka dla kogoś kumatego w temacie, myślę...
[#7] Re: Intra gier Psygnosis

@Dopuser, post #6

Tam jest opcja do włączenia synchronizacji. Domyślnie jest wyłączona.
[#8] Re: Intra gier Psygnosis

@mailman, post #7

Od autora:
Just WinUAE using the lossless FM Screen Capture Codec

Polam, i wszystko jasne... ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem