[#1] Czy ktoś kojarzy?
Chodzi mi o grę gdzie leciało się samolotem/statkiem kosmicznym widok podobny do tego z "Guardian" i "Thunder Burner". Wydaje mi się, że było to jakieś demo w którymś ACSie. Wykonanie chyba wektorowe, nie pamiętam czy jakieś tekstury były, raczej nie bitmapowa- ale żadnej pewności nie mam (możliwe, że był to jakiś shareware).

Pamiętam, ze leciało się nad wodą i był tam jakiś duży obiekt/instalacja wystająca z wody- ktoś kojarzy?
[#2] Re: Czy ktoś kojarzy?

@BULI, post #1

Może "Zeewolf"?
[#3] Re: Czy ktoś kojarzy?

@BULI, post #1

A to nie był Helikopter?
[#4] Re: Czy ktoś kojarzy?

@BULI, post #1

Też kojarzy mi się z Zeewolf.. ale statek kosmiczny.. może Virus?
[#5] Re: Czy ktoś kojarzy?

@okejokej, post #4

Nie, to nie Zeewolf, ani Virus- kamera poruszała się za samolotem/statkiem.
[#6] Re: Czy ktoś kojarzy?

@BULI, post #1

Z tego co pokazałeś ( screeny ) i to co mówisz, to przypomina mi się demo gry "justice" , dostępne na pierwszej albo drugiej płycie ACS . Może to jest to czego szukasz :)
:D

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2012 13:10:57 przez Olo
[#7] Re: Czy ktoś kojarzy?

@BULI, post #1

No tu masz bitmapy, ale co tam :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xegb1IZ0Tdc#t=621s

P.S. Chyba tam woda jest :)

A to na pewno nie to, bo kamera ze środka jest :)

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2012 16:32:35 przez parallax
[#8] Re: Czy ktoś kojarzy?

@Olo, post #6

"Justice" Ooo brzmi dobrze, może to to, tylko na necie coś ciężko to dorwać, może ma ktoś ACSa z tym?

parallax to na pewno nie to.
[#9] Re: Czy ktoś kojarzy?

@BULI, post #8

Tu masz demo

aminet.net/game/demo/justice.lha

i tylko to demo istnieje .
[#10] Re: Czy ktoś kojarzy?

@Olo, post #9

Wielkie dzięki!
He, he pamięć płata figle (nie ma wody), ale wszystko wskazuje na to, że to właśnie to - nie duże wymagania, całkiem grywalne :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem