[#1] Chaos Engine CD32
Na sieci jest podawany kod "RUDBK0Q7JWM6" dla dwóch graczy dla świata pierwszego (ma dać 30 żyć).

Problem jest taki, że w dostępnym alfabecie nie ma litery "U" w tym miejscu jest V.
Po wpisaniu kodu z "V" zamiast "U" dostaję 30 żyć, ale od razu w świat 4ty! Tak powinno być?
[#2] Re: Chaos Engine CD32

@BULI, post #1

jaki jest sens gry z takimi sztuczkami?
[#3] Re: Chaos Engine CD32

@marcin1982, post #2

Sens? Np Jak się gra z dziewczyną, żeby się za szybko nie zniechęciła :)
[#4] Re: Chaos Engine CD32

@BULI, post #3

Ja się troszkę zniechęciłem do Chaos Engine ze względu na poziom trudności, a nie jestem dziewczyną
[#5] Re: Chaos Engine CD32

@Minniat, post #4

poziom trudnosci jest wysoki , ale przez to właśnie zachęca do gry (jeśli ktoś jest uparty ) ja jestem w świecie 3 prawie mi sie udało przejść cały świat ale już w ten weekend świat 3 bedzie mój i będe w 4 ostatnim OK
[#6] Re: Chaos Engine CD32

@marcin1982, post #5

Przelazłem bez kodów parę razy.

Gra super btw jedna z topowych na Ami.
[#7] Re: Chaos Engine CD32

@damianx, post #6

mam pytanie co do chaosa , gram w to na amidze 500 i jak jest duzo potworkow na ekranie to jest ewidetne zwolnienie tak jaby procek nie wyrabiał też tak macie??
[#8] Re: Chaos Engine CD32

@marcin1982, post #7

Sam sobie odpowiedziales na to pytanie
[#9] Re: Chaos Engine CD32

@Hellena, post #8

OKOK tak ma być na 500 OK

Ostatnia aktualizacja: 20.10.2012 09:27:55 przez mczaj
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem