[#1] Co w zamian za Chaos Engine
co polecacie z tytułów pokroju chaos engine którą właśnie ukończyłem ?z podobną grywalnością oprócz alien breed i warzone bo jakos po chaos engine nie wchodzą mi te gry
chaos 2 odpada ponieważ nie podoba mi sie ten podzielony ekran
[#2] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@marcin1982, post #1

Może Alien Bash? Gra była dołączona do jednego z wydań Amiga Format (jeśli mnie pamięć nie byli), wygląda niczym Chaos Engine, nie dorównuje jej jednak grywalnością, już po pierwszym etapie zabijanie "świniopodonych" może wydać się monotonne.

Alien Bash
[#3] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@Krencik, post #2

No to strzeliłem samobója :D chciałeś coś z grywalnością ChaosEngine. Ale z ciekawości może sprzwdziś ww pozycję.
[#4] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@Krencik, post #3

OK
[#5] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@marcin1982, post #1

Nie wiem czy znajdziesz coś lepszego od Chaos Engine...

Graj bez cheatów !
[#6] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@Hubez, post #5

chaosa przeszedłem bez cheatów męczyłem go pół roku z przerwami , czemu drugą serie tak zepsuli tym dzielonym ekranem całkowicie mi to nie odpowiada

Ostatnia aktualizacja: 04.11.2012 19:50:42 przez marcin1982
[#7] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@marcin1982, post #1

Na Amidze /zreszta na innych systemach wcale nie jest dużo lepiej/ trudno o lepszą grę.
Chaos Engine to po prostu prześwietna gra i jedna z najlepszych w gatunku po dzis dzien.
Na Amidze polecam CyberPunks i Skeleton Krew. W żadnym stopniu niepodobne do TCE, aczkolwiek miodne i także będące shooterami :)

P.S. Granie z cheatami ??????? To nie granie , raczej "przeglądanie" gry, nie mylmy pojęć :) I szczyt lamerstwa:)

Ostatnia aktualizacja: 04.11.2012 19:51:51 przez michalmarek77
[#8] Re: Co w zamian za Chaos Engine

@michalmarek77, post #7

Tak, cheaty pozwalają zapoznać się z grą, układami przeciwników, plansz, szybko obejrzeć zakończenie. Są dobre jeśli chcesz przejrzeć grę dokładnie i szybko :) ale psują też ten klimat jaki ma gra i jej zasady, kiedy ścigasz się z czasem żeby dojść do wyjścia, lub wypracowujesz sobie optymalną ścieżkę. Nie ma emocji i nie ma klimatu. Ale nie powiedziałbym że cheaty to szczyt lamerstwa, czasami pozwalają na odrobinę wygody jeśli gra nie generuje kodu do plansz albo nie pozwala na zapisanie stanu gry, a nam zależy na jej przejściu. Wszystko jest dobre z umiarem.

Nie mam pojęcia czy istnieje jakaś dobra gra zbliżona do Chaos Engine i tak dobrze dopracowana. Jurassic Park jest raczej trochę gorsze. Może Virocop Ci się spodoba?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem