[#1] Elite - ile jest "misji specjalnych" w grze i jakie są reguły ich "zlecania"?
Witam. Ostatnio przypomniałem sobie tą starą grę. Pamiętam, że spełniłem tam kilka misji ale nie pamiętam ile ich było. Chciałem do niej wrócić (niestety savedisk padł i zaczynam od nowa). Pamięta ktoś jakie były tam misje i kiedy się pojawiały? Wiem, że był Constrictor, dokument Thargoidów i ewakuacja jakiejś planety. Ktoś pamięta jakieś inne?
[#2] Re: Elite - ile jest "misji specjalnych" w grze i jakie są reguły ich "zlecania"?

@Rafał A-3000, post #1

TUTAJ

Ostatnia aktualizacja: 21.12.2012 18:56:30 przez OSH
[#3] Re: Elite - ile jest "misji specjalnych" w grze i jakie są reguły ich "zlecania"?

@OSH, post #2

Dzięki. Szukałem tego na necie i znalazłem nawet instrukcję do gry w formacie pdf ale o misjach nic tam nie było.
Pozdrawiam.
[#4] Re: Elite - ile jest "misji specjalnych" w grze i jakie są reguły ich "zlecania"?

@Rafał A-3000, post #3

Swoja drogą, Rafale, polecam Ci zainteresować się dwoma projektami. NIestety, na Ami ich nie uświadczysz, choć, gdyby się znalazł chętny do przeportowania pod AOS4/MorphOSa to by było w co grać na nowszych Amigach. Oba to OpenSource:

Oolite
Pioneer

oraz to forum

Ostatnia aktualizacja: 22.12.2012 13:29:06 przez OSH
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem