[#1] Trasy Jaguar XJ220
Macie przez siebie zmotane jakieś trasy do jaguara? pomysł Podzielicie się jak macie? pomysł Szkoda, że w lotusie takiego edytora nie ma Jak by nie było, to z lotusowatych, lotus, to najlepsze wyścigi na Amige pomysł
[#2] Re: Trasy Jaguar XJ220

@parallax, post #1

Gdzieś miałem kilka dyskietek, mój brat kilka stworzył lata temu, pamiętam też że kilka było zrobionych w ten sposób że dla utrudnienia były znaki informujące o zakręcie np. w prawo a faktycznie zakręt był w lewo. Jak znajdę i dokopię się to mogę podesłać.
[#3] Re: Trasy Jaguar XJ220

@superbonio, post #2

Jeżeli to nie kłopot, byłbym za tym, aby to opublikować na PPA. Ja swój zbiór tras do Stunts (ponad 1000) wrzuciłem kilka dni temu.
[#4] Re: Trasy Jaguar XJ220

@superbonio, post #2

Fajnie by było OK Edytor tras to duży atut tej gry i do tego jeszcze prosty w obsłudze, prostszego edytora chyba się nie dało zrobić pomysł
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem