[#1] ACSYS: Autonomous Cybernetic System
http://hol.abime.net/4965
Kiedyś było coś o tym tytule na PPA, ale nie znalazłem więc dziś pograłem i odgrzewam temat.

Świetna, niewydana gierca, do szczęścia brakuje dynamicznego podkładu muzycznego i kolejnych leveli.
Gra była prezentowana jako amigowy następca Turricana, ale ma też zapożyczenia z innych amigowych tytułów: Assassin, czy Alien3.

Grywalne demo można pobrać z Aminetu.

Polecam OK

Ostatnia aktualizacja: 15.01.2013 12:28:33 przez BULI
[#2] Re: ACSYS: Autonomous Cybernetic System

@BULI, post #1

Siedzi u mnie na hadeku i naprawdę wielka szkoda iż tylko demo...
Spory potencjał miodu w niej siedzi :)
[#3] Re: ACSYS: Autonomous Cybernetic System

@BULI, post #1

W którymś z ACS jest o tym tytule pomysł No szkoda, że nie ukończona OK
Może by się skontaktować z pomysł:
Coder : Jörg Belger (Joerg)
Graphician : Christian Sobotta
Graphician : Daniel Kluth
Musician : Marek Hron
Developer Unique Software

Może by dali wszystko co potrzebne do ukończenia tej gry pomysł Mamy u nas w szeregach zdolnych programistów, grafików, muzyków i.t.p i by się ją ukończyło? pomysł
[#4] Re: ACSYS: Autonomous Cybernetic System

@parallax, post #3

dziś tak mnie naszło żeby pograć i sięgnąłem po to demko, gra na trudnym poziomie jest trzy razy dłuższa! :) Kiedyś pamiętam że przeszedłem ją na łatwym poziomie i się skończyła po pierwszym bossie - ogromnym pająku. Na trudnym poziomie energię traci się bardzo szybko, przez co musiałem często używać zapisu stanu, ale mogłem zobaczyć jeszcze dwóch kolejnych bossów, sporą wążko-osę plującą ognistymi kulami i latający statek ufo który atakuje prądem z dwóch silników.
[#5] Re: ACSYS: Autonomous Cybernetic System

@Gżegżółka, post #4

dziś tak mnie naszło żeby pograć i sięgnąłem po to demko, gra na trudnym poziomie jest trzy razy dłuższa!

Super- trzeba sprawdzić OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem