[#1] [vid-opis] Gobliins 2
Hejas,

Popełniłem filmik. Zapraszam jeśli ktoś lubi gobliinsy oraz wygłupy.

Zabierzcie ze sobą dużo dystansu do świata oraz przymrużone oko -- gotowi -- no to jazda!

Pzdr,
SokOK
[#2] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Mam nadzieję, że powstaną kolejne filmiki :) Życzę dużo pomysłów :)
[#3] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Nawet fajnie zrobione OK
Jakie gry w kolejce? pomysł

Ostatnia aktualizacja: 15.01.2013 15:28:40 przez parallax
[#4] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Trochę krasomówstwa, ale ta spikerka przy okazji omówienia francuskiej firmy.. he, he dobre OK
[#5] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@parallax, post #3

Hej, dzięki wszystkim za komentarze.

Seria to w zasadzie realizacja pomysłu aby nagrywać odpowiedzi video, w tonie dawnych wojenek między-platformowych, na filmy Xtense'a, który m in opisuje gry z C64. Tak więc dopóki Xtense nie wypuści nowego filmiku, to nie ma pomysłu na kolejny mój kolejny, muszę mieć do czego nawiązywać.

A tu filmiki Xtense'a.

Pzdr,
SokOK
[wyróżniony] [#6] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #5

Ooo szok, koleś jest niezły, do tego ten podgląd jego mimiki- mocne wrażenia OK
[#7] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Bardzo mi się spodobało - czekam na więcej
[#8] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Super recka bulwo!
[#9] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Super. Mi też to się podoba, jak rzadko co. Od razu sobie humor poprawiłem na dzisiejszy dzień. Filmik bardzo relaksujący. Trzeba będzie zgrać, aby móc do niego zaglądać i innym pokazać. I jeszcze ta muzyczka w tle. Idealna.
[#10] Re: [vid-opis] Gobliins 2

@Sokok, post #1

Fajne to OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem