[#1] Błędy w grach
Chyba był taki wątek, ale nie znalazłem na szybkiego ;)

W jakich grach zauważyliście błędy? pomysł
Np. w grze Worms, robale czasem same do wody wskakiwały
[wyróżniony] [#2] Re: Błędy w grach

@parallax, post #1

Ja miałem błąd w Higway Patrol II. Po złapaniu 2 przestępców, nieważne czy za 2000 czy za 10000 i ściganiu kolejnego, czas przyspieszał co uniemożliwiało łapanie kolejnych przestępców. Grałem na A500 i na emulatorze. Ten sam efekt.
[wyróżniony] [#3] Re: Błędy w grach

@parallax, post #1

polska gra Legion

blad bleda bledem pogania :D
[#4] Re: Błędy w grach

@parallax, post #1

Lotus II, nie pamietam jak w Lotusie III ale na pewno w II Elan pali kapcia tylnymi oponami, a jest przednionapędowy(przynajmniej wersja M100), nie wiem czy można to podpiąć pod błąd czy poprostu niedopracowanie ale fakt pozostaje faktem
[#5] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Błędy w grach
[#6] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Błędy w grach
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Błędy w grach
[#8] Re: Błędy w grach

@Mowcaumarlych, post #4

Moonstone z 1991....nie wiem czy to błąd, ale.... pokonałem smoka i wszystkie lokacje, mam 4 kamienie, idę na środek planszy, zamieniają mi się te 4 elementy na Full Moonstone i ...nic....idę do Druidów, i nic się nie dzieje.....
[#9] Re: Błędy w grach

@Motyl, post #8

Musisz do nich pójść w odpowiednim momencie, w zależności od tego jaki kamień otrzymałeś. Skoro masz Full Moonstone, to musisz iść do druidów w trakcie pełni.
[#10] Re: Błędy w grach

@mailman, post #9

Próbowałem tego, przeszedłem cały cykl faz księżyca i nic...
[#11] Re: Błędy w grach

@Motyl, post #10

W takim razie masz jakiegoś lewego cracka.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem