[#1] 'Yo! Joe!' i ukryta korona.
Cześć!

Grałem sobie właśnie w Yo! Joe! i przypomniała mi się zagadka, której do dzisiaj nie rozwiązałem ;)
W 1 levelu (zamek) jest takie miejsce, gdzie jest ukryta korona i nijak nie wiem jak się do niej dostać. Ktoś z Was może rozwiązał tą zagadkę? Czy ta korona jest może tylko dla picu?

[#2] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@shirozuki, post #1

Obejrzyj longplay, może tu znajdziesz odpowiedź.
[#3] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@glichtanski, post #2

Niestety, nie ma tak łatwo :) gracz w longplay'u po prostu ją pomija...
[#4] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@shirozuki, post #3

A czy są w Yo! Joe! ukryte drzwi jak w Benefactorze? Jest taka mapa w Benefactorze, w której są ukryte dwa diamenty, ale one są tylko "na wabika", nie można ich zdobyć.
[#5] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@Hextreme-Attic, post #4

Nigdy nie spotkałem się z ukrytymi drzwiami czy przejściami w Yo! Joe! więc chyba nie... Ale może jakiemuś innemu graczowi udało się coś takiego odkryć...? ;)
[#6] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@shirozuki, post #5

Są ukryte przejścia. Trzeba ich po prostu poszukać, chociaż nie jest wykluczone, że ta korona jest dla picu. Odpalę w domu i sprawdzę. Pamiętam, że Yo! Joe! kiedyś przeszedłem w pierwszym podejściu. Chciałem zobaczyć jak się w to gra i o co chodzi i grę skończyłem

Ostatnia aktualizacja: 04.03.2013 07:35:50 przez mailman
[#7] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@mailman, post #6

A jak aktywuje się te ukryte przejścia? Przyciskiem fire tak jak w Benefactorze? Czy może są to miejsca w trudno dostępnych częściach zamku, które trzeba po prostu znaleźć?
[#8] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@shirozuki, post #1

Chyba podpucha, ściany takie jak reszta. Chyba że jakiś teleport, nie wiem czy były bo dawno nie grałem.

[#9] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@ID909, post #8

ID909 - mam pytanie. Jakiego programu użyłeś, że miałeś możliwość zobaczyć gdzie fizycznie są mury? ;)

mailman - nie miałem pojęcia, że w tej grze są jakieś tajne przejścia. A myślałem, że mam tą gierke obcykaną. Dzięki za uświadomienie OK
[#10] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@shirozuki, post #9

JoeED. Porzucony jakiś czas temu, stąd tylko działa z pierwszym levelem i w bardzo ograniczony, przynajmniej wersja 0.11 jaka mam. 0.2 była gdzieś w Zone na EAB ale nie dorwałem, może miała więcej funkcji.
[#11] Re: 'Yo! Joe!' i ukryta korona.

@shirozuki, post #9

Witam

W grę dawno nie grałem, ale z tego co pamiętam koronę zbierało się od drugiej strony. Nie dam głowy ale chyba się trzeba było przeczołgać przez jakieś okno na zewnątrz.

Co do tego co mówił Mailman, w grze są tajne przejścia i sekrety jak w każdej dobrej platformówce.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem