[#1] Gra idziesz mnichem do góry
Wypadło mi z głowy, nie mogę znaleźć. Widok ala Warzone, tyle że idziemy mnichem do góry. Moja pierwsza gra na Amidze :)
[#2] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@aMifan, post #1

Takim niebieskim i okolicy na trawie leza rozne badziewia?
Podaj jaki to byl typ gry, bo chyba wiem o co chodzi, ale tez skleroze mam i wypadlo mi to z glowy :D
[#3] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@selur, post #2

Takim w stroju mnicha, w górę, tak leżą jakieś pierdoły do zbierania, do walki itd.

Nie jest to Logical, coś mi się kojarzy że to było coś z początków firmy Silmarils (ci od Ishara jak wiemy wszyscy), ale czy na pewno?

Mam gdzieś na CD, ale nie wiem gdzie i co i czy mój mały 3,5 roku tej CD z amigi już nie porysował (mały sk.... zbeszcześcił archiwum taty amigowca).

Mam akurat na tapecie archiwum The Company.pl masa gier pod Win`7 i inne, modzio ale tej nie ma...
[#4] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@aMifan, post #3

A wiedzialem, ze gdzies to chyba widzialem... link to ?
[#5] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@selur, post #4

Dziękuję ślicznie. Od tego zaczynałem w 1993 r. przygodę z Amigą :)

Nie Logical, a Mystical. Sam jestem Logical hehe

Ostatnia aktualizacja: 12.04.2013 23:30:34 przez aMifan
[#6] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@aMifan, post #3

Może chodzi ci o "Mystical" Nie widziałem tego na Amidze ale miałem taką grę na Amstradzie. Ekran się przesuwa na dół a nasz niebieski mnich w sandałkach idzie do góry i może zbierać przedmioty i trzaskać piorunki zamieniające kogoś np w żabę. ;)
[#7] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@ZbyniuR, post #6

Tak, dzięki x2.
[#8] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@aMifan, post #7

hmm screenshoot'y wyglądają nawet nawet, taka scenowa, czysta grafika..
[#9] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@jokov, post #8

Faktycznie, graficzka bardzo ladna jak na 1990 rok, a jak z grywalnoscia? :)
[#10] Re: Gra idziesz mnichem do góry

@mccnex, post #9

Baardzo fajna, lekka. Takie Warzone dla dzieci :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem