kategoria: Szukam gry
[#1] Gra Blackthorne
Czy jest gdzieś do pobrania gra BLACKTHORNE ? Czy ta gra była wydana na Amige ?
[#2] Re: Gra Blackthorne

@Art, post #1

To jest gra Blizzarda, który chyba nie wydał nic na Ami.
[#3] Re: Gra Blackthorne

@Hellena, post #2

Szkoda bo fajna gierka. Coś w stylu Flashback
[#4] Re: Gra Blackthorne

@Hellena, post #2

[#5] Re: Gra Blackthorne

@Art, post #3

ano, miała klimat, trzeba przyznać. Chociaż Flashback to bardziej jest skierowany w stronę przygodówki, a tu krew się leje gęsto. siedzi, pije i chrupki Miałem trainer do tego, roboty chałupniczej :P
[#6] Re: Gra Blackthorne

@Art, post #1

Na Amigę niestety nie ma, ale bardzo ładnie ta gra chodzi pod ShapeShifterem lub Fusionem.
[#7] Re: Gra Blackthorne

@Sir_Lucas, post #6

No to macie nowy projekt :P Przeportować Blackthorne na Amige :D
[#8] Re: Gra Blackthorne

@Art, post #7

Nie jestem niestety programistą ;)
Mogę co najwyżej pomóc w skonfigurowaniu ShapeShiftera, tak aby gra ruszyła u Ciebie :D
Ewentualnie zapraszam ze sprzętem na AmiParty do Chełma :)
[#9] Re: Gra Blackthorne

@Shoonay, post #4

Od Blizzarda na Amige byly same porty, chyba pora na fanowski "Blackthorne". ;)
[#10] Re: Gra Blackthorne

@F7sus4, post #9

Grałem w Blackthorne w latach 90tych na moim 486DX2/66 ale wymagania systemowe są 386 SX 4mb tak że można to spokojnie "portnąć"
[#11] Re: Gra Blackthorne

@Art, post #10

Na ami zagrasz jak Ci napisano na emulowanym MAKu (komfortowo) ewentualnie na emulowanym SMD/SNESie.
[#12] Re: Gra Blackthorne

@BULI, post #11

Uwielbialem ta gierke, mam ja na GBA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem