[#31] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#32] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#33] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#34] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#35] Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)

@snajper, post #34

ej no to nie ja jestem na gogole jakie fantazje macie to jak mam kogos tu poszykac z moich okolic bo sie nie orientuje na tym portalu jeszcze
[#36] Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)

@landryneczka1985, post #35

Możesz skorzystać z mapy.
[#37] Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)

@grxmrx, post #36

A na mapie to w pobliżu Ciebie akurat nie zauważyłem nikogo. Mam nadzieję, że to zdjęcie nie jest Twoje?
[#38] Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)

@OSH, post #37

które zdjęcie nie jest moje bo nie wiem o co chodź byli muszę gdzie7 dalej szukać
[#39] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#40] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#41] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#42] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#43] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#44] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#45] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#46] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#47] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#48] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#49] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#50] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#51] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#52] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#53] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#54] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#55] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#56] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#57] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#58] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#59] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
[#60] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: szukam gry na amige 500 mial by ktos tytuly podam w tresci :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem