[#1] Eye of the Beholder 1&2 Whdload
Cześć.

Wybieram Create New Party, wybieram postacie, co trzeba itd i patrze guzik modify - OK stworze dobrą grupę. Aż tu patrze - wszystkie atrybuty można dać ma maxa....

BEZ SENSU! nie chcę czitować, czy mogę to jakoś wyłączyć tak bym mógł normalnie wybrać ekipę i pkty postaci?
[#2] Re: Eye of the Beholder 1&2 Whdload

@BomberMAX, post #1

To nie czituj - wylosuj sobie ręcznie np. kostką - dopasowując wyniki z kostki do zakresu atrybutów z gry.
[#3] Re: Eye of the Beholder 1&2 Whdload

@APC74, post #2

A czy tak było już z samego początku? Ostatni raz grałem w te grę w 94roku, nie pamiętam dokładnie.
Czy może po prostu jest to jakiś trainer wgrany?
[#4] Re: Eye of the Beholder 1&2 Whdload

@BomberMAX, post #3

Od kiedy nie pamiętam (czasy PC) poza losowaniem, można było zwiększyć parametry na maksa. Jakiś czas temu kupiłem oryginały na Amisię i jest tak samo BTW Szkoda, że trzecia część nie doczekała się wersji na Amigę...
[#5] Re: Eye of the Beholder 1&2 Whdload

@posylus, post #4

Trzecia część poza nazwą i kilkoma detalami nie ma nic wspólnego z poprzedniczkami, to hack'n'slash.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem