[#1] Troddlers po polsku?
Nie chodzi mi o polską wersję, tylko recenzje/opis po polsku. Czy w ogóle ktoś taką recenzję napisał?

Kiedyś, coś tam, gdzieś, i nawet dawno temu, obił mi się o uszy ten tytuł, ale ja do tej pory jeszcze nie ogarnąłem lemingów - albo nie dorosłem, albo po prostu nie kręcą mnie tego typu gry logiczne.
No i być może dlatego pominąłem Troddlers. A może już za dużo nagrałem się w The Settlers i pomyślałem że mam dość "lersów" :P

Tak czy inaczej, jakiś czas temu odpaliłem na...PlayStation2 - emulator SNES i przypadkiem zacząłem grać w Troddlers nie sprawdzając nawet nazwy gry. Często tak robię, biorę kilka gier i je sprawdzam, jak któraś "chwyci" to później gram dłużej. Przypadkiem trafiło na Troddlers, zacząłem grać i grać i dopiero później "skapowałem" się że gram w konwersję amigowej gry na SNES (i to nadodatek na PS2). :)
Gra jest na tyle fajnie zorganizowana że jest w moim ulubionym świecie BoulderDash/Robbo i tym razem lemingi chwyciły w tym wydaniu.
Co powiecie o tej grze i co powiedzie o pytaniu z tematu? :)
[#2] Re: Troddlers po polsku?

@Andrzej Drozd, post #1

Nie słyszałem o niej- wygląda fajnie :)
[#3] Re: Troddlers po polsku?

@Andrzej Drozd, post #1

Opisu nie znalazłem ale znalazłem kody do poziomów.

10-crossed
20-helpmeout
30-upanddown lub goforheart
40-firstguns
45-badbird
50-hackback
55-foolsrun
60-loosem
70-firstfire
80-raindrops
85-soloman
90-nodelay
95-fallout
99-heavyduty
100-tweaky

W wersji na pc są inne kody.

Ostatnia aktualizacja: 06.07.2013 10:54:55 przez prophesore
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem