[#1] Gry o których nigdy nie słyszałeś.
Kilka filmików na youtube o stosunkowo mało znanych grach na Amidze:

Część 1

Część 2

Część 3
[#2] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

Bylo, slyszelismy, ale fajnie, ze jest topic - moze jakies ciekawe wlasne propozycje zaczna padac.
[#3] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

Słyszałem o wszystkich, a w część grałem. Żadnego zaskoczenia. No, ale jak ktoś swój amigowy rozwój zakończył w 1994 r. mając A500 albo gołą A1200 to pewnie nie zna tych gier.
[#4] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

Chyba tylko jednej platformówki nie koajżę- reszta dobrze znana :D
[#5] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

[#6] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

słyszałem, widziałem, może gdybym miał więcej czasu to i bym pograł :)
[#7] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

A słyszał ktoś z was o SYNDICATE plus AMERICAN REVOLT dodatkowe misje wydane na amigę? Ja ostatnio taką dorwałem od znajomego w wersji 3K IPSu - czy jest tu jakiś znawca Syndicate?
[#8] Re: Gry o których nigdy nie słyszałeś.

@tom256, post #1

Robiąc remont w domu znalazłem "ofertę" gier na Amigę jaką oferował jeden ze sklepów w Krakowie.
Jest niestety niekompletna, ale zeskanuję i wrzucę. Może są jakieś tytuły których się nie zna.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem