[#1] Szukam gry z maszyn Arcade
Witam.
Chodzi mi po głowie taki tytuł znany z Arcade: latało sie śmigłowcem w górę, ale istotniejszy szczegół dotyczy grafiki, która była ładnie digitalizowana w odróżnieniu od wielu innych tytułów. Ktoś może pomóc?
[#2] Re: Szukam gry z maszyn Arcade

@Spoony, post #1

Może w tym wątku coś znajdziesz: http://www.the-nextlevel.com/tnl/threads/22707-Helicopter-Shooters
[#3] Re: Szukam gry z maszyn Arcade

@lda, post #2

Jest tego troche ale tej wlasciwej w google poki co nie moge namierzyc. Nikt nie ma jakichs skojarzeń. Grafa była ładnie digitalizowana a obiekty sie burzyły etc?
[#4] Re: Szukam gry z maszyn Arcade

@Spoony, post #3

Za mało danych podałeś, żebyś chociaż podał lata w których w to grywałeś na automatach albo czy była to jakaś "futurystyczna" gra czy nie. Przejrzałem swoją bibliotekę gier tzn. wszystkie "wertykalne" i nie znalazlem żadnej gry z helikopterem w roli głównej która byłaby digitalizowana. Owszem, nie jestem w stanie powiedzieć czy mam wszystkie choć niegdyś ściągałem całą paczkę romów z pewnej strony p2p zajmującą ok. 20GB, nie ściągałem jednak romów CHD (tak się je chyba nazywało). Może na mobygames.com dałoby się ją znaleźć.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem