[#1] Moonstone i Final Fight ma ktoś działającą wersję ?
Witam jak w temacie próbowałem różne wersje, ale nie działają mi ma może ktoś i mu chodzą te gry?

Chciałbym przeżucić adf na amige :)

Pozdrawiam
[#2] Re: Moonstone i Final Fight ma ktoś działającą wersję ?

@davero, post #1

A czym ta wersja się różni ?
[#3] Re: Moonstone i Final Fight ma ktoś działającą wersję ?

@davero, post #1

A nie prościej poszukać na ebay oryginałów? pomysł Chyba nie zamierzasz piracic tych gier? pomysł Chyba, że masz oryginały, nawet niedziałającepomysł
[#4] Re: Moonstone i Final Fight ma ktoś działającą wersję ?

@Hubez, post #2

Zapewne kolega jest ofiara uwalonych ADFow, ktore w masowej skali znajduja sie w TOSECu i podobnych kolekcjach.

Odpowiadajac na pytanie - mam dzialajacego Moonstone w postaci plikow DMS. Zapraszam na priv.
[#5] Re: Moonstone i Final Fight ma ktoś działającą wersję ?

@davero, post #1

Porozmawiaj z Azzorkiem. On posiada sprawną wersję gry Moonstone na dyskietkach :)

Ostatnia aktualizacja: 29.01.2014 21:41:53 przez Sunday87
[#6] Re: Moonstone i Final Fight ma ktoś działającą wersję ?

@Sunday87, post #5

[odnośnik usunięto]

Ostatnia aktualizacja: 01.02.2014 10:44:04 przez mailman
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem