[#1] Wrath of the Demon
Witam
Od dawna interesowała mnie ta gra. Czuję że twórcy mocno inspirowali się na SOTB w końcu mamy tutaj podobny klimacik.Grafika bardzo ładna. Muzyka też jest na wysokim poziomie.Mocno zapadła mi w ucho. W końcu kompozytorem muzyki jest nie kto inny jak David Whitakker (SOTB1)
Wrath of the Demon jest grą trudną(Poziom trudności porównał bym do Sotb 2)
Sam pierwszy poziom na koniu to jest wielkie wyzwanie. Na farcie go skończyłem na SACP :P Uwielbiam wyzwania!! musze skończyć te grę
Chciałbym się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto próbował sił w ukończeniu tego tytułu? Jakie wrażenia
jestem ciekaw waszych opinii .
[#2] Re: Wrath of the Demon

@Sunday87, post #1

Kurcze przeglądnąłem longplaya i gra jest nawet interesująca.
Pamiętam, że jak miałem ją na Amidze to odstraszyła mnie grafika głównego bohatera (jakis taki koślawy)- zrobię powtórne podejście do tematu ok, racja
[#3] Re: Wrath of the Demon

@BULI, post #2

Był koślawy bo miał duże cycenzuraki i bujną grzywkę
Fotka

Ostatnia aktualizacja: 29.01.2014 16:29:34 przez glichtanski
[#4] Re: Wrath of the Demon

@Sunday87, post #1

Relatywnie ladna grafika i beznadziejny gameplay. Im dalej tym gorzej.
To wlasnie Wrath of the Demon.
[#5] Re: Wrath of the Demon

@Sunday87, post #1

Graficznie gra przedstawia się ciekawie, podobnie z muzykąpomysł Przypomina SOTB, sam też zresztą zauważyłeś pomysł Gameplay bardzo dobry, szczególnie na polnej drodze oraz w świątyniOK
[#6] Re: Wrath of the Demon

@michalmarek77, post #4

Muzyka w tej grze jest mistrzowska naprawde buduje napięcie. Może ona po częsci też sprawiła ze wziałęm się za ten tytuł. Postac bohatera? w sumie koślawa, taki mizerniak jak na koksa i łowce demonów hehe i nawet niewiem jak sie nazywa :D Mimo że jest kilka elementów które wyszły średnio w tej produkcji jako fan Sotb3 nie mogę przejśc obok niej obojętnie. Szkoda że obok serii SOTB oraz świetnego Lionheart i Agony gier w takim klimacie jest niewiele. Na kolejnym SacAPie podejmę próbę ukonczenia tej gry :P

Ostatnia aktualizacja: 29.01.2014 21:31:53 przez Sunday87

Ostatnia aktualizacja: 29.01.2014 21:34:21 przez Sunday87
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem