[#1] W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:
Proszę o propozycjeOK
pomysłpomysłpomysł
[#2] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Andrzej Drozd, post #1

Shadowlands - ma swój klimat, kilka razy podchodziłem, ale sterowanie przyprawia o mdłości.
[#3] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Andrzej Drozd, post #1

A w jaki sposob mamy samodzielnie ocenic "brak miodnosci" gier, w ktore nie gralismy? pomysłpomysłpomysł

O tego sa portale recenzenckie. Oceniac negatywnie mozemy gry, ktore znamy, ale ktore sie nie sprawdzily. Logic bomb, temat do kosza.
[#4] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@F7sus4, post #3

Nigdy nie grałem w The Settlers , ani Civilisation...
Może kiedyś by mi się spodobały ,dziś już raczej jest za późno. Przepaść technologiczna.
[#5] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Motyl, post #4

Mam dokladnie to samo. Ominely mnie tez: Elite, Hired guns i Dune 2.
[#6] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@F7sus4, post #3

Podaj namiary na Logic Bomb.
[#7] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Andrzej Drozd, post #1

jako fan spacesimów nie zagram w Star Crusaders z 96r ( by Gametek , czyli ten sam developer co miodne Elite Frontier )- gra wyglądala bardzoa obiecujo , grafa ja na standardy amigowe calkiem całkiem... jednak sterowanie tylko na gryzoniu i w dodatku spaprane..
chyba ze ktos widział jakąs łatke umożliwijaca gre poprzez joya ?

link

Ostatnia aktualizacja: 07.02.2014 17:30:59 przez fibi
[#8] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Motyl, post #4

Może kiedyś by mi się spodobały ,dziś już raczej jest za późno. Przepaść technologiczna.

Ano. Glowny i najczesciej jedyny powod "utraconych" tytulow.
[#9] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Andrzej Drozd, post #1

Odpychały mnie zawsze gry typu The Monkey Islands..itp
[#10] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Andrzej Drozd, post #1

Jakoś alogicznie skonstruowane pytanie. Skąd ja mogę wiedzieć, co mnie odstraszy, odrzuci, zniechęci, skoro tego czegoś nie widziałem. To już lepiej zapytać o Najgorszą Grę, w Którą Grałeś.

Dla mnie to "Skarb Templariuszy". Raz zagrałem, po kilkunastu minutach żałowałem gorzko.

Pozdrawiam
Des
[wyróżniony] [#11] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@Des, post #10

Widzisz, są pewne gry, w które wszyscy się kiedyś zagrywali i do dziś wspominają je na wszelkiego rodzaju zlotach jako super, ekstra, kultowe ...a mnie one jakoś, z różnych powodów raz, że ominęły a dwa - dziś rzeczywiście trochę trącają myszką i nie mogę się do nich przekonać. Nie masz tak też? ;)
[#12] Re: W jaką amigową grę nie grałeś/aś, ale byś/aś nie zagrał/a, ponieważ Cię odstrasza grafika, brak miodności lub się jej boisz?:idea2:

@_arti, post #11

Ano, mam
"Hired guns" znam tylko z recenzji i nic mnie nie motywuje do sięgnięcia po ten tytuł.

Serdeczności
Des
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem