[#1] Bardzo fajny kanal na YouTube ...
Ports Center to bardzo fajny kanal na youtube, ktory, jak sama nazwa wskazuje, traktuje o portach gier na roznorakie sprzety....
O tyle jest to ciekawe, z punktu widzenia amigowcow, iz gosc odpowiedzialny za niego, sam ,jak czesto przynaje, jest bylym amigowcem i sporo filmikow , przez niego prezentowanych, dotyczy badz ociera sie o amigowe gry / wersje....
Skadinad, humor i lekkosc z jaka prezentacje sa robione zasluguje na regularne ogladanie kanalu.
Polecam.
[#2] Re: Bardzo fajny kanal na YouTube ...

@michalmarek77, post #1

Rzeczywiście jest trochę amigowych akcentów, aczkolwiek podejście prowadzącego nie do końca mi się odpowiada, czyli "typowego gracza" brakuje mi czasem głębszej analizy pod kątem hardware danego sprzętu.

Tutaj mamy kanał traktujący o Demo Scenie (Amiga i C64).
[#3] Re: Bardzo fajny kanal na YouTube ...

@BULI, post #2

Ja zasubskrybowałem kiedyś temat Amiga - przychodzą mi wszystkie popularniejsze filmiki odnośnie ami.
[#4] Re: Bardzo fajny kanal na YouTube ...

@redstonecraftpl, post #3

Jakie kanały polecicie, w których są omawiane gry na Amigę? pomysł Chodzi o wideo z komentarzemOK
[#5] Re: Bardzo fajny kanal na YouTube ...

@parallax, post #4

MaryKate ma serie z super froga na ami.
[#6] Re: Bardzo fajny kanal na YouTube ...

@redstonecraftpl, post #5

DzięksOK Chyba nie widziałem tego kanału, nie przypominam sobiepomysł Na wieczór zapodam se dwa światy pomysł
[#7] Re: Bardzo fajny kanal na YouTube ...

@parallax, post #6

Ja se na wieczor pogram ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem