[#1] Mortal Kombat 2 na WHDLoad
W MK2 na WHDLoad nie da się grać. Podczas grania albo demo z walki gra zatrzymuje się choć muzyka leci dalej normalnie ale gra nie reaguje. Można normalnie powrócić do systemu. Miał ktoś z Was takie symptomy?
[#2] Re: Mortal Kombat 2 na WHDLoad

@QkiZ, post #1

Stare i wciąż nierozwiązane... masz nie daj Boże 040? Wyłącz cache. Ale wtedy gra zwolni i nie ma z niej żadnej przyjemności.
[#3] Re: Mortal Kombat 2 na WHDLoad

@QkiZ, post #1

Jak grałem w wersje 22mb to wszystko normalnie chodziło.
[#4] Re: Mortal Kombat 2 na WHDLoad

@QkiZ, post #1

Masz najnowszy WHDLoad 17.2 i slave z 2012r? Pecha masz jeśli Twój proc to 040. Jeszcze nie wygrałem z nim pod tym prockiem a wyłączenie cache znacznie spowalnia grę. Na jakim sprzęcie uruchamiasz grę? Długo walczyłem z MK2 ale się udało. Błąd z 040 zgłosiłem osobiście i jest na bug trackerze. Sam Bert został przypisany do rozwiązania problemu.
[#5] Re: Mortal Kombat 2 na WHDLoad

@pong777, post #4

Mam najnowszy WHDLoad i slave. Procek 680ec20, karta aca620. Doczytałem w dokumentacji aby wyłączyć stos TCP w trakcie grania. Pomogło.
[#6] Re: Mortal Kombat 2 na WHDLoad

@QkiZ, post #5

RTFM
http://www.whdload.de/docs/pl/bugs.html
to jest link gdzie można o tym poczytać
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem