[#1] Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1
Pierwsza Część mojego fanowskiego Projektu. Zapraszam do Oglądania ! :))

https://www.youtube.com/watch?v=sT3aHiGwj3M&feature=youtu.be
[#2] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Sunday87, post #1

Grałem tylko w trójkę.

Muszę odpalić kiedyś jedynkę i dwójkę po screeny i animacje zacne.
[#3] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Hubez, post #2

Moj kumpel skomentowalby to w ten sposob: "DWOJA!!! Siadaj!".
[#4] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Hubez, post #2

wszystkie są fajne ale dla mnie III jest najlepsza
[#5] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Dorian3d, post #4

Też najbardziej uwielbiam trojkę ale na chwile obecną niema na tyle obrazkow zebym mogl poskladac historie 3 czesci w calosc ale zapewniam ze na pewno się pojawi. Moze uda mi sie poskladac w calosc z tego co mam w tej chwili. Narazie się skupię na częsci pierwszej bede poprawiał całę intro odpoczątku i chyba zrobie je do konca już :))
[#6] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Dorian3d, post #4

dla mnie pod względem klimatu II jest nie do pobicia. siedzi, pije i chrupki III to imho takie popłuczyny - w chwili wydania już niczym nie zaskakiwała, poziom trudności dużo niższy od II, co też jej ujmuje. To tak jakby w dwójce dać 1upy do zbierania. buuu!
[#7] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@snajper, post #6

linkWszystkie 3 są fajne ale to własnie trojka sprawiła że sięgłem po poprzednie częsci. Dwójka swietna najtrudniejsza i ma najlepsze intro z całej trylogi. Niezwykle klimaczne i wgniatające w fotel.Ostatnio podjełem się próby ukonczenia dwojki i dotarłem do więzenia i tam się pojawił problem. Niewiem czy to błąd gry ale niemogłem uchlać tefgo straznika winem. Zdarzył ci się taki problem ?

Ostatnia aktualizacja: 06.01.2015 22:58:24 przez Sunday87
[#8] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Sunday87, post #7

W trójce Intro może średnie (notabene Intro w trójce ujrzałem dzięki WhdLoad po 20 latach odkąd pierwszy raz zagrałem w Shadow III) , ale za to ten screen:

Robił robotę. Do tego dochodził rechot stacji dysków w A500.

Skuszę się, na poprzednie części skoro wszyscy zachwalają dwójkę i jedynkę.

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2015 22:32:58 przez recedent

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2015 22:39:48 przez Hubez
[#9] Re: Shadow of the Beast: Birth of The Beast The Animation Part 1

@Sunday87, post #1

Fajny projekt OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem