kategoria: Szukam gry
[#1] Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę
Witam! Od dłuższego czasu już, poszukuję dwóch gier/programów edukacyjnych (nie wiem jak je sklasyfikować):
- ABC Chemii firmy Ego, 1995
- Historia Polski firmy Alderan, 1995
Szukałem tych programów na wszystkie możliwe sposoby: przez google, przez strony o tematyce amigowej, na hostingach plików (chomikuj.pl i inne), w sieciach p2p i znalazłem jedynie zdawkowe informacje, zdjęcia ale za nic nie mogę znaleźć obrazów dyskietek. Może ktoś z Was zna jakąś stronę, serwer ftp czy cokolwiek gdzie mógłbym znaleźć te programy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
[wyróżniony] [#2] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@melomonster, post #1

Pewnie mam. Poszukam wieczorem.
[#3] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@_arti, post #2

Spoko, jak coś to prześlij mi na emsi1981@o2.pl. Nie wiem czy będę wieczorem bo pracuje na nocki ale jak coś to ślij.
[#4] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@_arti, post #2

No i jak tam?
[#5] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@_arti, post #2

Tak w ogóle to wszystkiego najlepszego w nowym roku.
[#6] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@_arti, post #2

Puk, puk...
[#7] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@melomonster, post #6

Proponuję kontynuować dyskusję na priv (wiadomość prywatna/mail), a nie podbijać wątek postami, z których nic nie wynika.
[#8] Re: Szukam 2 gier/programów edukacyjnych na Amigę

@mailman, post #7

Ok
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem