[#1] Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie
Szukam pewnego managera piłki nożnej.
Był to jajcarski manager ligi polskiej. Wydarzenia w grze ilustrowane były m.in. samplami z kultowych polskich komedii. Gra napisana była z tego co pamiętam w Amosie.
Dołączona była na 99% do Magazynu Amiga albo Amiga Computer Studio na którymś z CoverCD.

Przeglądałem ostatnio swoje płyty w poszukiwaniu tego tytułu, ale nie znalazłem - pewnie nie była wymieniona na spisie widniejącym na płycie.

Ktoś pamięta tytuł tej gry lub na którym cover CD to znajdę?
Ewentualnie gdzieś może ją znajdę w necie?
[#2] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@brekekek, post #1

To był PSV Eindhoven autorstwa braci Barczyńskich z ACS. A temat był już poruszany tutaj.
[#3] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@brekekek, post #1

Psv cos tak bylo. Ale sprawdze płytki, bo wczoraj przegladalem i na niego wpadlem właśnie.
[#4] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@recedent, post #2

Wielkie dzięki - to chyba właśnie to.
Nigdy bym tego nie znalazł - szukałem raczej czegoś z ligą polską związanego - a tu PSV
[#5] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@mwb113, post #3

Jakby mi ktoś wgrał tę grę na mojego FTPa to udostępnię na WWW na jakiś dłuższy czas (stare linki z forum już nie działają).
[#6] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@Davka, post #5

Albo chociaż namiar który to był ACS, może iso leży już gdzieś.
[#7] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@odyseja_lkc, post #6

Poczytaj drugi link z posta #2 - tam masz podane na tacy który to był numer ACS.
[#8] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@recedent, post #7

A nie jest to ta gra ?
[#9] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@recedent, post #7

Widziałełem, "zdaje się" to dla mnie za mało żeby ściągać obraz płytki.
Dlatego czekam aż ktos potwierdzi.

Szukałem też zdjęć płyt, bo z tego co pamiętam to tytuł był widoczny, ale też bez sukcesu.

@kolo: szukając trafiłem parę razy na tą stronę, o dziwo wtedy "PSVManagerISO.lha" było podkreślone jako link, a teraz już nie jest...

edit-------
@recedent: tak to jest 4/99, dzięki za zwrócenie uwagi :)

http://www.ppa.pl/graffiti/obrazek/2311/okladka-acs-4-99

(pomysleć że paralala do czegoś się przydał :))

edit2------
obraz płyty leży na chomiku :)

Ostatnia aktualizacja: 05.01.2015 13:51:48 przez odyseja_lkc
[#10] Re: Jaka to gra - polski manager piłki napisany w amosie

@Davka, post #5

Dzięki pomocy kolegi odyseja_lkc udało mi się udostępnić tę grę na moim serwerze.
O ile transfer nie będzie szedł w setkach GB to będę utrzymywał stronę i pliki przez długi czas.
Chętnie pohostuję także inne ciężko-dostępne pliki amigowe :)

PSV Eindhoven na amiga.davka.pl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem