U mnie pozostaje UAE, niestety brak karty graficznej. To Hexen i Heretic przeważyły kiedyś o przesiadce na blaszaka....
Nie mogę zassać : Dropbox error 401 , a Dropboxa mam zainstalowanego ??
Ostatnia aktualizacja: 10.01.2015 18:20:02 przez Voyox
Testowałem trochę i wersja bez gl pomyka fajnie,muzyczka gra i jest szybko. Nie mogę odpalić wersji GL na własnym ekranie. Komuś się udało? Na workbenchu da się uruchomić w okienku 24 Bit,ale jest tak wolno,że grać się nie da. Demka z pakietu mesa działają na własnym ekranie da się coś zrobić?
Hmm, może kwestia poprawek jeszcze ? Niech autor się wypowie. Ja osobiście jestem zajarany tym że jest wersja GL, nie ma zbyt dużo softu pod 68k + Warp 3d. Ile można męczyć Voodoo Quakiem ? :)
w tym archiwum są zdublowane pliki, m.in pliki wykonywalne są roznej wielkosci i nadpisują się podczas rozpakowywania.
przypuszczam, ze tu jest problem
Ostatnia aktualizacja: 11.01.2015 21:32:23 przez Norbert
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.