[#1] Dzwięki z Sensible Soccer
Potrzebuję na gwałt dźwięki publiczności z Sensible Soccer w formie mp3 lub WAV.
Zrzuciłem sobie z płyty CD32, ale głównie chodzi mi o reakcje publiczności na obroniony i chybiony strzał. Zachwyty, gwizdki itd., a te są generowane nawet w wersji CD32 przez komputer, a nie odgrywane z płyty.

Ma ktoś gdzieś pod ręką? Bo grzebie w sieci i nie mogę znaleźć a nie mam czasu teraz podłączać wszystkiego i z PC i samplować.

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2015 19:11:03 przez Duracel
[#2] Re: Dzwięki z Sensible Soccer

@Duracel, post #1

W katalogu sound SWOS znajdziesz pliki sfx.in1 i sfx.in2. W tym pierwszym na samym końcu jest ten sample. Wytnij i przerób na dowolny format.

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2015 19:14:24 przez mailman
[#3] Re: Dzwięki z Sensible Soccer

@mailman, post #2

Poza CD32 reszta Amig w pracy została :/
Ale dzięki za podpowiedź.
[#4] Re: Dzwięki z Sensible Soccer

@mailman, post #2

Ok. wyszarpałem te pliki emulatorem na PieCu.
Tylko teraz jakim programem to otworzyć i jakie rozszerzenie temu narzucić?
Cool Record Edit Pro nie chce go otworzyć.

Easy Audio Converter też lipa.

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2015 19:51:41 przez Duracel
[#5] Re: Dzwięki z Sensible Soccer

@Duracel, post #4

Sprawdź maila.
[#6] Re: Dzwięki z Sensible Soccer

@mailman, post #5

Dzięki.
[#7] Re: Dzwięki z Sensible Soccer

@Duracel, post #6

Hej, Duracel poradziłeś sobie może z tym? czy bardzo bym był niedobry leń jak bym Cie poprosił ew. o te dzwięki?? (mp3,wav, acc…) :)
jak coś to wielka prośba pixelnation16małpagmailkropkacom
pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem