[#1] Retrokomp Gamedev Compo 2k15
To jak? Ktoś coś szykuje ? Zasady compo dostępne tu: link
[#2] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@twardy, post #1

Grę w basic na C64 :)
[#3] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@twardy, post #1

Jako że właśnie zgłębiam tajniki assemblera na C64 i coraz sprawniej ganiam sprite'y po ekranie to może zdążę jakiegoś compo fillera wysmażyć. Z naciskiem na "może" ;)
[#4] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@twardy, post #1

ja szykuje gre w amosie i nie bedzie to juz gra "logiczna"
[#5] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@twardy, post #1

Ja dzisiaj rozwiązywałem równania różnicowe na uczelni. Obecnie zatem czasu mało, ale jak tylko trochę będę miał go więcej to coś przygotuję.
[#6] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@Hexmage960, post #5

Mysle, ze pol roku w "wolnym czasie" starczy na stworzenie czegos ciekawego, ale jak ktos sie wezmie miesiac przed terminem, to na bank niczego nie zrobi, takze panowie czas START OK
[#7] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@selur, post #6

Selur - trzymam za słowo :)
[#8] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@twardy, post #1

No i ja też oczywiście coś szykuję, o czym ostatnio było trochę rozgłosu. Co z tego wyjdzie - zobaczymy ;)
[#9] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@teh_KaiN, post #8

No ty już od jakiegoś czasu chyba szykujesz ;)
[#10] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@twardy, post #9

I wyszykować nie mogę ;)
[#11] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@teh_KaiN, post #10

oj tam oj tam, praca wre:)
[#12] Re: Retrokomp Gamedev Compo 2k15

@aszu, post #11

Tymczasem w sąsiednim wątku update dot. nagród :) LINK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem