[#1] Combat air patrol
Chyba w 1995 grałem w combat air patrol na amidze 600. 3 dyskietki. Była w 100% w polskiej wersji. czy ktoś ma lub wie gdzie znajdę?
[#2] Re: Combat air patrol

@maliniak, post #1

Ale na FDD czy WHDLOAD?
[#3] Re: Combat air patrol

@Tom Rain, post #2

Obojętnie , ale najlepiej na FDD.ok, racja
[#4] Re: Combat air patrol

@maliniak, post #3

W Google należy wpisać "combat air patrol amiga adf" bez cudzysłowia.

Pozdrawiam,

Azz

Ostatnia aktualizacja: 31.07.2015 00:37:31 przez Azzorek
[#5] Re: Combat air patrol

@Azzorek, post #4

Hoh dzięki a co to mi da?
Wszystkie wersje są angielskie a ja szukam polskiej.
[#6] Re: Combat air patrol

@maliniak, post #1

Z tego co pamiętam, to na początku gry wybierało się język, ale nie było tam polskiego. Być może miałeś jakąś zmodyfikowaną przez kogoś wersję, którą teraz już pewnie będzie ciężko znaleźć.
[#7] Re: Combat air patrol

@RomanWorkshop, post #6

Grałem w C.A.P. ale też się nie spotkałem z wersją angielską. Musiała to być jakaś przeróbka (takiego miałem kiedyś Centuriona np. :) )
[#8] Re: Combat air patrol

@maliniak, post #5

A sorki nie doczytałem, że polska. MOże pamiętasz cracktro lub grupę/nick robiących spolszczenie?

Pozdrawiam,

Azz

Ostatnia aktualizacja: 31.07.2015 13:59:50 przez Azzorek
[#9] Re: Combat air patrol

@Azzorek, post #8

Niestety nie pamiętam, 20lat temu nie zwracałem uwagi na grupy crack itd....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem