[#10]
Re: Odpalona gra w rozjeżdżanie rowerzystów itp. :)
@Azzorek,
post #9
Dobra, zawziąłem się :) . Sprawdzanie/szukanie na ACDTV doprowadza mnie do szału (czas). Dlatego po pewnych zabiegach, nagrałem wszystkie cztery płyty 17BIT Collection jako obrazy ISO, a następnie "wyjąłem" z nich wszystkie pliki DMS obrazów dyskietek. Później te wszystkie pliki DMS przekonwertowałem do ADF. Ściągnąłem opis wszystkich obrazów DMS z tej składanki i teraz mogę działać duuuuuuużo bardziej efektywnie. Zatem, uzbrojony w najnowsze WinUAE i wszystkie obrazy dyskietek z czterech płyt 17BIT dla ACDTV będę szukał tego tytułu. Mając wszystko w ADFach stracę znacznie mniej czasu na szukanie.
Przy okazji:
Program do konwersji pod windowsem plików DMS na ADF to ADF Opus (działa na moim Win 8.1 64bit). Do wykonania obrazów płyt w formacie ISO użyłem darmowego i sprawdzonego ImgBurn .
Jeśli ktoś chce, mogę dać linka do mojego pliku ZIP ze wszystkimi ADFami z czterech płyt 17BIT dla Amigi CDTV, oraz ich opisem (łatwo znaleźć konkretne rzeczy). W sumie to Public Domain, więc chyba mogę? Jak uważacie? Po co ktoś ma się znowu pierniczyć tak jak ja i konwertować ponad 4000 plików DMS na ADF, aby WinUAE mogło je bez problemu załadować? Plik zajmuje 1,38GB.
Właśnie odkryłem, że ta najnowsza wersja WinUAE obsługuje DMS tak samo jak ADF

. Dobrze wiedzieć - szkoda, że po czasie ślęczenia nad tym

.
Pozdrawiam,
Azz
Ostatnia aktualizacja: 27.10.2015 01:14:26 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 27.10.2015 01:16:11 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 27.10.2015 01:18:06 przez Azzorek
Ostatnia aktualizacja: 27.10.2015 01:25:10 przez Azzorek