[#1] Ruf 'n' tuble pytanie
Witajcie
Bardzo mi się podoba gra Ruf 'n' tuble na amige wspaniała grafika itd
Jednak nasuwa mi się od jakiegoś czasu pytanie
Czy można gdzieś pobrać tą grę z ustawieniem nie kończącej sie energi żyć itd
Wiem że były takie warianty np w Nickey Boum i innych klasykach
Jest to realne?
pozdrawiam serdecznie
[#2] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Aleks89, post #1

Kod wpisywany w polu hasła na nieskończoną liczbę żyć to 6717, tak wyczytałem m.in. w opisie instalki do w opisie instalki do WHDLoad.
[#3] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Aleks89, post #1

Zdecydowanie polecam wersję pod whdload, można korzystać z drugiego przycisku fire do skoków co strasznie ułatwia sprawę z strzelaniem do góry/po skosie i przypadkowymi skokami.
[#4] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Aleks89, post #1

Nie abym się czepiał, ale jaki sens jest gra z takimi bajerami ?
[#5] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Hellena, post #4

Taki ma to sens ... jaki zaimplementowano do współczesnych strzelanek. Praktycznie wszędzie regeneracja energii. Widać kolega mocno grywa np. w BF 3 i 4
[#6] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Aleks89, post #1

Poszukaj sobie wersji z trainerem na The Game Archives.
[#7] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Hellena, post #4

To wszystko zależy jakich doświadczeń szukasz :) Prosty hack na wykorzystanie drugiego przycisku fire według mnie bardzo poprawia grywalność. Kiedyś zgrałem obrazy adf i grałem w tą grę na swojej A1200 miałem momenty w którch chciałem coś zestrzelić nad bohaterem, a zamiast tego skakał. Ten hack poprawia sterowanie, fakt, jest trochę bardziej konsolowe i przyjemnie się gra w port na cd32 :)
Co do nie limitowanych żyć, nie każdy ma czas aby przejść grę za jednym posiedzeniem i zdolności, zwłaszcza że na niektórych planszach bardzo łatwo stracić życie. Oczywiście największe emocje są jak się gra bez kodów, kiedy możesz zginąć, a znalezienie dodatowego życia jest pozytywnym osiągnięciem.
[#8] Re: Ruf 'n' tuble pytanie

@Gżegżółka, post #7

Skok na drugim fire OK.
Kody i trainery to ZŁOOOooooo.....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem