kategoria: Szukam gry
[#1] Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)
Witam,

Szukam pewnej gry, w którą grałem jako dziecko, a której tytułu nie znam i znaleźć jej nie mogę... Szło się czymś w rodzaju jakiegoś komandosa wzdłuż budynku. Gra była bardzo ciemna. Polegała głównie, na unikaniu świateł snajperów które odbijały się na budynku. Celem było pozostanie w ciemności:) Można było wskakiwać do okien. Tyle pamiętam. Może ktoś grał i zna tytuł. Wiem, że opis nie jest najlepszy.

Pozdrawiam
[#2] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@MaciejW, post #1

Mi się kojarzy z RoboCopem.
[wyróżniony] [#3] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@MaciejW, post #1

Hostages
[wyróżniony] [#4] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@mastaszek, post #3

Hostages
[#5] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@mwb113, post #4

Taaaaaakkkk!!!! Hostages!!!! Jak ja wam dziekuje Panowie!!! No to beda Swieta dopiero! Ogromne dzieki! PS Robocopa tez lubie!

Wesolych Swiat!!!

Ostatnia aktualizacja: 24.12.2015 02:07:57 przez MaciejW
[#6] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@MaciejW, post #5

jedna z głupszych gier na Amigę, chyba przebija Superfroga. siedzi, pije i chrupki Przy tym jedna z pierwszych, które widziałem. Mój głupi brat się tym jarał, ale on to już tak ma, że go ciągnie do różnych głupich rzeczy typu Silent Service, przygodówki czy jakieś symulatory lotu.
[#7] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@snajper, post #6

ale milutka atmosfera..
[#8] Re: Szukam gry z lat dawnych... Zgaduj zgadula:)

@snajper, post #6

Podejrzewam że Twój brat ma takie samo zdanie o Tobie.
To co Tobie miłe niekoniecznie innemu. Za to dla niego te głupawe rzeczy to hiciory !!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem