[#1] Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie
Witam... z sentymentu odpaliłem na emulatorze CD32 grę j/w i oczywiście miało być chwilka a wciągnęło mnie na kilka godzin :)... ale do rzeczy czy w tej wersji gry jest opcja "Buy Army"?
Przeglądałem ekrany z różnych wersji i tam była taka opcja. W wersji, w która grałem (oryginał CDROM) nie znalazłem. Z góry dzięki.

Ostatnia aktualizacja: 18.01.2016 10:53:14 przez AndrECHO
[#2] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@AndrECHO, post #1

oczywiście chodzi o " Bulid Army" :)... czekam na pomoc:)
[#3] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@AndrECHO, post #1

Nie ma, bo to dwójka jest. Niby to samo, ale nie do końca.
[#4] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@cholok, post #3

hmm... pamiętam, że onegdaj przeszedłem w/w grę, ale w takim razie skąd wziąć więcej wojska... masa forsy a nie ma na co jej wydać.
[#5] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@AndrECHO, post #4

Dajesz check resources, następnie personnel. Możesz robić pobór rycerzy i żołnierzy oraz przeznaczać żołnierzy na zamkowych gwardzistów.
[#6] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@Solo Kazuki, post #5

wiem... ale co zrobić jak zasoby ludzkie (rezerwa) wynosi zero i nic tam nie przybywa?
ps. jaki pobór, jak to zrobić?

Ostatnia aktualizacja: 19.01.2016 11:21:04 przez AndrECHO
[#7] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@AndrECHO, post #6

Ja mam trochę inne pytanie - co zrobić jak podbiłem większość mapy prócz 2-3 regionów zajmowanych przez sojusznika? Pod koniec gry strasznie spada mi morale armi chociaż wygywam bitwy i szturmy na zamki. Jest jakiś szybki sposób na zgromadzenie kasy na okóp?
[#8] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@Gżegżółka, post #7

okóp

[#9] Re: Defender of the Crown 2 (CD32) - pytanie

@AndrECHO, post #6

co zrobić jak zasoby ludzkie (rezerwa) wynosi zero i nic tam nie przybywa?

To coś zapewne zrobiłeś nie tak, powinno być co rundę dostępnych kilku rycerzy i kilkunastu/dziesięciu żołnierzy.

jaki pobór, jak to zrobić?

No właśnie tak, z rezerwy/rekrutów do armii lub obrony zamku.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem