kategoria: Szukam gry
[#1] Szukam Gry dość niszowej
Jest to duże wyzwanie, dlatego że ta gra była raczej mocno niszowa :)
Początek jej wyglądał tak, że mijało się kwadraty, które były zawieszone w powietrzu, w pewnej odległości od siebie, tworząc tunel.
W kolejnej planszy leciało się już w "pełnym" tunelu mijając wystające ze ścian kwadraty i prostokąty o różnych kolorach, a uwieńczeniem planszy było strzelanie do "bossa", czyli kwadratowej głowy zmieniającej kolor. Wszystko to, było z perspektywy pierwszej osoby :)
Czy ktokolwiek widział, czy ktokolwiek wie? :D
[#2] Re: Szukam Gry dość niszowej

@rafalb833, post #1

Na jakiej amidze w to grałeś? Goła A500, czy A1200?
[#3] Re: Szukam Gry dość niszowej

@rafalb833, post #1

Wiem chyb o którą grę Ci chodzi, kojarzy mi się ze miałem to na jednej dyskietce z Proline były na niej chyba też tubes, peg-it lub hotblox. Jak wróce do domu może znajdę! :)

Ostatnia aktualizacja: 02.06.2016 10:20:51 przez Mir3k
[#4] Re: Szukam Gry dość niszowej

@rafalb833, post #1

Hydrozone.
[#5] Re: Szukam Gry dość niszowej

@cholok, post #4

Tutaj filmik od autora gry. Dodatkowo w opisie filmiku link do pobrania gry.
Wydaje mi się, że autorzy mini-gry w Slamtilcie "nieco" się inspirowali tą grą ;).
Dzięki za namiar, chyba pogram w tzw. czasie wolnym od spania ;).
[#6] Re: Szukam Gry dość niszowej

@cholok, post #4

Tak tak TAK !!! Jesteście moimi Bogami :)))
Wielkie dzięki :)))
[#7] Re: Szukam Gry dość niszowej

@baderman, post #5

Ciekawie wyglądająca gra. Nie wiedziałem o jej istnieniu
[#8] Re: Szukam Gry dość niszowej

@cholok, post #4

Nie wiem z którego to jest roku, ale nie chciałoby mi się grać w taką kiszkę, bo za bardzo mi przypomina Star Wars z 8bitowców.
Ale zagrywałem się w taki oto lot w tunelu:
https://www.youtube.com/watch?v=wny6DEzf0Yo
[#9] Re: Szukam Gry dość niszowej

@ZbyniuR, post #8

Eee kiszka, te kwadraty dużo lepsze :D
[#10] Re: Szukam Gry dość niszowej

@ZbyniuR, post #8

F-14 latający w podziemnym parkingu- Eeee...
Kwadraty górą OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem