[#1] Space Crusade The Voyage Beyond
Dzień dobry,
Czy ktoś posiada to na dyskietce albo w .adf działające?
Ściąnąłem z netu jakiś zylion różnych .adf ale żaden nie odpala... nie wiem czy ja źle szukam, albo taka noga jestem. Widziałem podobny problem na zagrabanicznych forach ale w końcu kolesie pisali że znaleźli działającą wersję. Ponoć również stand-alone.
Może ktoś rozświetlić mój mrok kagankiem wiedzy?
[#2] Re: Space Crusade The Voyage Beyond

@softiron, post #1

Proszę bardzo.

link

Nagrywasz na dyskietkę, wkładasz do stacji i odpalasz z niej grę. Będzie potrzebna też weryfikacja pierwszego dysku Space Crusade. Sprawdziłem przed chwilą na mojej A500+. Działa bez najmniejszych problemów.

P.S.

Ja swego czasu ściągnąłem zyliard wersji z neta (więc więcej) no i znalazłem. Jak by co lubię tyskie gronie .

Pozdrawiam,

Azz

Ostatnia aktualizacja: 16.09.2016 11:53:20 przez Azzorek
[#3] Re: Space Crusade The Voyage Beyond

@Azzorek, post #2

o ja głupia ci..ka...
przecież to trzeba było po prostu odpalić z dysku z dodatkiem a nie próbować sie do niego dostać z poziomu gry "Insert your expansion mission... etc"
Tyskie Gronie dla Pana Szanownego raz, za spowodowanie olśnienia. Doręczone na kolejnym SACPie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem