kategoria: Szukam gry
[#1] takze szukam gry :)
Napisze wszystko co pamietam - a ze pamiec mnie ostatnio zawodzi, wiele tego nie bedzie :)

rzut izometryczny,
akcja to jakby sredniowiecze,
pierwsza mapa/plansza/swiat to miasto. Nie da sie z niego wyjsc az... no wlasnie nie pamietam co trzeba zrobic, pamietam za to ze miasto bylo otoczone murem i ze mozna bylo wchodzic do domow (niektore dzrzwi jednak byly zamkniete),

druga mapa/plansza/swiat to las - zaczynalo sie na drodze

glowny bohater CHYBA walczyl mieczem. Czy byla magia? NIE PAMIETAM.

W akademiku nabijali sie z tej gry ze to amigowska wersja Diablo :) jako jedyny mialem Amige w akademiku.

Nic wiecej nie pamietam - wiem tylko ze ta gra mnie bardzo wciagnela i chcialbym sie z nia sprawdzic jeszcze raz - wtedy jej nie skonczylem.

Dzieki.
[#2] Re: takze szukam gry :)

@peceha, post #1

Darkmere?
[#3] Re: takze szukam gry :)

@peceha, post #1

[#4] Re: takze szukam gry :)

@Irek´72, post #3

Dragonstone?
[#5] Re: takze szukam gry :)

@Irek´72, post #3

Dzieki Panowie - to wlasnie ta gra !!! (DODANO: darkmere)
nie spodziewalem sie tak szybkiej odpowiedzi dajac tak malo detali.

Jeszcze raz DZIEKI !!

Ostatnia aktualizacja: 20.09.2016 17:04:12 przez peceha
[#6] Re: takze szukam gry :)

@peceha, post #5

Ta gra doczekała się opisu na naszym portalu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem