[#1] Muzyka w grach pod A500, czy tylko SFX?
Odpaliłem Big Nose The Caveman i tak się zastanawiam czy muzyka jest dostępna podczas tej gry, czy nie ma takiej opcji(pytanie dotyczy też Alien3 - tam w menu do wyboru tylko jest muza lub SFX)?
Wiem na przykład, że w Settlers przy 2MB jest jedno i drugie, obecnie gram na 1MB.
[#2] Re: Muzyka w grach pod A500, czy tylko SFX?

@AD99, post #1

Wszystko zależy od gry - niektóre mają tylko muzykę lub sfx, niektóre mają opcję obu naraz. Lista gier umożliwiających obie rzeczy jest np tutaj.
[#3] Re: Muzyka w grach pod A500, czy tylko SFX?

@Solo Kazuki, post #2

Z tej listy wynika, że Alien 3 ma jedno i drugie(jak złożę A1200 do kupy to sprawdzę), Big Nose'a nie ma - to kiszka, niby grafika lepsza, ale jestem przyzwyczajony z pegasusa, że było i jedno i drugie....
[#4] Re: Muzyka w grach pod A500, czy tylko SFX?

@AD99, post #3

Cytat z recenzji Alien 3:
Szkoda tylko, że nie można jednocześnie słuchać muzyki i efektów dźwiękowych - należy zdecydować się na jedno z tych rozwiązań.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem