[#1] Kajko i kokosz oryginał udostępniony przez producenta w dziale rodzyny nie działa
Witam, pobrałem adf z działu rodzyny jak w temacie, nagrałem na ami i pojawia się prośba o wpisanie literki z książeczki od zabezpieczeń. Może ktoś wrzucić skan tej książeczki? Jak to jest, że producent udostępnia grę za darmo, a nie udostępnia kodów do włączenia gry, ew. niweluje zabezpieczenie?
Pozdrawiam
[#2] Re: Kajko i kokosz oryginał udostępniony przez producenta w dziale rodzyny nie działa

@bubble gum, post #1

A próbowałeś nagrać dysk 1 poprawiony? Coś nie chce mi się wierzyć, że mamy tylko zabezpieczoną wersję gry...
[#3] Re: Kajko i kokosz oryginał udostępniony przez producenta w dziale rodzyny nie działa

@bubble gum, post #1

sprawdź tu
[#4] Re: Kajko i kokosz oryginał udostępniony przez producenta w dziale rodzyny nie działa

@Risc, post #3

Aż sprawdziłem sam. Zalinkowałem pod E-UAE obrazy dyskietek w kolejności: Dysk 1 fixed (dms), Dysk 2 (adf), Dysk 3 (adf) i plansza o zabezpieczeniu ledwo mignęła. Problem rozwiązany.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem