[#1] WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)
Cześć,
jakiś czas temu (2012) wypuściłem ostatnią na tamten czas paczkę leveli do WormsDC - Armageddon Conversion Set #02.

Grzebiąc sobie dzisiaj na dysku znalazłem rzecz ciekawą - wygląda na to, że gdzieś od 2015 mam przygotowany kolejny, finalny set tego "cyklu", który z niewiadomych mi już teraz przyczyn kisi się w odmętach HDD.
(Prawdopodobnie miałem poprawiać jeszcze jakieś szczegóły, o których dawno już zapomniałem.)

Pora więc chyba, żeby ujrzał światło dzienne zanim zginie gdzieś bezpowrotnie. Może komuś umili rozgrywkę :)

Set zawiera 10 leveli typu "landscape", 33 "custom" i 7 nowych gór.

Download
Preview
[#2] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

No kurcze, super !OKOK
[#3] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

Niezłe! Tła też idzie łatwo podmienić jak teren na którym się gra?
[#4] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@amikoksu, post #3

A to nie po prostu 'specyficzny' mountain?
[#5] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

Paczka (jej zawartość) wygląda obłędnie- DZIĘKI OK
Gonię testować szeroki uśmiech
[#6] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

WOW ale fajne! :D
[#7] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

Pograłem dłuższą chwilę- SUPER- świetna robota OK
[#8] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

A zgodzisz się, żeby to wrzucić na AmigaOnline aby więcej ludzi mogło pograć i jeszcze do tego przez sieć?
[#9] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@WojT_GL, post #8

Wydaje mi się, że śmiało możesz wrzucić bo to są przeróbki grafik innych autorów.
[#10] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@WojT_GL, post #8

Wrzucajta gdzie chceta 🙂
[#11] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #1

Mały update: znalazłem jeszcze 3 custom levels i jeden plik gór. Dorzucone do archiwum :)
[#12] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@AceMan, post #11

Piekna robota! Dzisiaj załatwiłem z ztronzo twórcą Amigalive (dla niewtajemniczonych Amigalive to nakładka na FS-UAE dzięki ktorej można grać w bajecznie prosty sposób w większość amigowych klasyków online nawet w 8 graczy naraz) i twój dodatek jest juz dodany do WormsDC, więc od dzis cały świat będzie się mógł delektowac

My z Wojtem zaczniemy ogrywać go pewnie juz dzisiaj. OK
[#13] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@sordan, post #12

I więcej ludzi już gra ;)

Ostatnia aktualizacja: 05.04.2020 11:09:06 przez WojT_GL

Ostatnia aktualizacja: 05.04.2020 11:11:47 przez WojT_GL
[#14] Re: WormsDC - Armageddon Set #03 (Final)

@WojT_GL, post #13

❤️
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem