[#1] From Hexagon to Hyper Hexagonest
Nie ma ktoś ochoty napisać na Ami? A500, 0,5Mb chip wystarczy. Ja niestety jestem zajęty innym projektem.

https://www.youtube.com/watch?v=8BzSssjuRjQ
[#2] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@Kefir_Union, post #1

Skoro się dalo na C64 to może ktoś podejmie rękawice.
[#3] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@mikecios, post #2

to tylko 10 minut roboty

Ostatnia aktualizacja: 20.09.2020 11:42:43 przez UJP
[#4] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@UJP, post #3

Minęło już 10 minut od Twojego posta. To skąd mogę pobrać grę?
[#5] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@UJP, post #3

to tylko 10 minut roboty
Ale najpierw musisz przeportować Unity na gołą pięćsetkę. W 10 minut raczej się nie wyrobisz.
[#6] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@Kefir_Union, post #1

Powinno być ostrzeżenie jak przy grach (epilepsja itp) :) 15 sek i kręci mi się w głowie... ale gra fajna.
[#7] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@X-Type^HVR, post #6

Powinno być ostrzeżenie jak przy grach (epilepsja itp) :) 15 sek i kręci mi się w głowie... ale gra fajna.

Dobrze, że o tym piszesz, bo mam tak samo. Przyznam, że oryginalny Yoomp, Yoomp OCS od kolegi Zbycha, jak i Jump kolegi Kefira_Union powoduje, że kręci mi się w głowie (przy czym przy Jump tego nie odczuwam tak bardzo, prawie w ogóle)

Niestety taka dynamiczna obrotowa grafika 3D powoduje u mnie taką reakcję. Widzę, że nie tylko ja tak mam.

Hexagona nie widziałem, ale lepiej chyba jak nie będę sprawdzać.

Ostatnia aktualizacja: 20.09.2020 13:04:29 przez Hexmage960
[#8] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@Hexmage960, post #7

Ja od wczoraj mam VR do PS4 Pro. to się dopiero choroba lokomocyjna włącza ;)
[#9] Re: From Hexagon to Hyper Hexagonest

@Krashan, post #5

tak się zastanawiałem jaki to ma związek z Amigą. szeroki uśmiech A to ja ponoć jestem niepoprawnym optymistą i marzycielem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem