[#1] pudełki z plexi
tu można sobie zamawiać pudełki z plexi do różnych gier, żeby się nie kurzyły i nie psuły. ok, racja
retroboxed
fejzbok
ćwierkacz
insta

strona autora
[#2] Re: pudełki z plexi

@snajper, post #1

A gdzie zamówić specjalne kartonowe pudełka, żeby schować do nich te pudełka z pleksi, żeby nie matowiały z czasem i nie kurzyły się niepotrzebnie?
[#3] Re: pudełki z plexi

@recedent, post #2

jak pudełko z plexi się zniszczy, to kupujesz nowe pudełko z plexi. Są dużo lepsze, bo na kartonowe może wylać się sok jabłkowy i wtedy już go nie uratujesz. buuu!
[#4] Re: pudełki z plexi

@recedent, post #2

Zamów sobie retro mebelki pod retro sprzęt, po co kartony. Juz coś takiego gdzieś widziałem.
[#5] Re: pudełki z plexi

@Bociek78, post #4

już narzekają. cafe Pewnie chce wszystkich oskubać i uciec z piniondzami, bo to złodziej i pijak.
[#6] Re: pudełki z plexi

@recedent, post #2

żeby nie matowiały z czasem

Akryl w normalnych domowych warunkach (pokój, zamknięte pomieszczenia etc. -bo raczej mało kto trzyma akrylowe pudełka z grami na dworze, na deszczu itd.) praktycznie nie matowieje. A jeżeli producent tych wyżej wspomnianych pudełek używa np. pleksy z filtrem UV (nie ma niestety o tym info na stronie, więc nie wiem, czy to właśnie taka), materiał ten wystawiony bezpośrednio na słońce zachowuje swoją przejrzystość i nie żółknie nawet po około trzydziestu latach.

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2020 20:12:49 przez Drakon
[#7] Re: pudełki z plexi

@Bociek78, post #4

Hehe... Jak by co, to mogę zrobić specjalne półki pod gry na Amigę. Cena standard plus 300 procent, bo będą pod retro.
[#8] Re: pudełki z plexi

@mccnex, post #7

Czy będzie zniżka pod gry z niższej półki?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem