10 lat temu z okładem na łamach PPA ukazała się
recenzja tej gry. Był też wywiad z twórcą programu. Przez jakiś czas gra była sprzedawana przez autora zarówno w wersji elektronicznej jak i pudełkowej pod tym
adresem. Było tam również publikowane demo, które twórca gry aktualizował w sposób odzwierciedlający rozwój pełnej wersji. Dziś tam zajrzałem i zauważyłem że strona szwankuje i nic już z niej nie można ściągnąć. Znalazłem jednak inną
stronę skąd grę można ściągnąć bezpłatnie w pełnej wersji, na wszystkie platformy. Okazuje się, że w którymś momencie autor przeszedł na model "gra dostępna za darmo do ściągnięcia, pudełkowa wersja deluxe". Z tym, że czytając historię zmian nie mogę wyłapać informacji o tym, kiedy nastąpiła zmiana modelu dystrybucji. Osobiście nie kojarzę również newsa na ten temat na amigowych portalach. W każdym razie odnoszę wrażenie że zmiana miała miejsce raczej niedawno, a nie krótko po premierze. Grę lubiłem (choć nie do tego stopnia by zdecydować się na jej kupno) i kilka kolejnych wersji dem na przestrzeni lat zdarzyło mi się ściągnąć i "potestować".