Czy ktoś wie w jaki sposób nabyć pełną wersję tej gry? Na stronie Hyperionu jest tylko wersja pod OS 4.1 (którą omyłkowo kupiłem) .. Zależy mi na wersji pod OS 3.x .
W tej wersji od Hyperionu wydaje mi się, że jest luncher do wersji pod Workbencha 3.x- zaraz sprawdzę na koncie Hyperionu o ile się uda mi się tam zalogować.. dam znać
Czy ktoś wie w jaki sposób nabyć pełną wersję tej gry? Na stronie Hyperionu jest tylko wersja pod OS 4.1 (którą omyłkowo kupiłem) .. Zależy mi na wersji pod OS 3.x .
Nie wiem czy się coś ostatnio zmieniło, ale chyba było tak że jak kupiłeś wersję dla AmigaOS 4, to i z automatu uzyskiwałeś też dostęp do wersji AmigaOS 3.x.
Jest ale tylko do wersji pod OS 4.1 jak wybiorę product registration dla 3.x wyświetla się kontakt do Hyperionu i tyle .. serial z 4.1 nie działa z wersją 3.x
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.