[#1] Shogo OS 3.x
Czy ktoś wie w jaki sposób nabyć pełną wersję tej gry? Na stronie Hyperionu jest tylko wersja pod OS 4.1 (którą omyłkowo kupiłem) .. Zależy mi na wersji pod OS 3.x .
[#2] Re: Shogo OS 3.x

@lukzer, post #1

Widziałem ostatnio oryginał Hyperionu BOX z CD za 50 euro plus wysyłka.
[#3] Re: Shogo OS 3.x

@lukzer, post #1

a czy przypadkiem nie wystarczy do tego launcher? https://www.hyperion-entertainment.com/index.php/downloads?view=files&parent=17 (dostępny i na aminecie)
[#4] Re: Shogo OS 3.x

@lukzer, post #1

W tej wersji od Hyperionu wydaje mi się, że jest luncher do wersji pod Workbencha 3.x- zaraz sprawdzę na koncie Hyperionu o ile się uda mi się tam zalogować.. dam znać
[#5] Re: Shogo OS 3.x

@lukzer, post #1

Czy ktoś wie w jaki sposób nabyć pełną wersję tej gry? Na stronie Hyperionu jest tylko wersja pod OS 4.1 (którą omyłkowo kupiłem) .. Zależy mi na wersji pod OS 3.x .

Nie wiem czy się coś ostatnio zmieniło, ale chyba było tak że jak kupiłeś wersję dla AmigaOS 4, to i z automatu uzyskiwałeś też dostęp do wersji AmigaOS 3.x.
[#6] Re: Shogo OS 3.x

@MUFA-amigaone-pl, post #5

Niby tak bo pobrać grę mogę ale nie wiem skąd wziąć serial potrzebny podczas instalacji..
[#7] Re: Shogo OS 3.x

@lukzer, post #6

Zaloguj się na stronie Hyperionu wejdź w szczegóły swojego konta do sekcji product registration i zobacz czy nie ma tam seriala.
[#8] Re: Shogo OS 3.x

@MUFA-amigaone-pl, post #7

Jest ale tylko do wersji pod OS 4.1 jak wybiorę product registration dla 3.x wyświetla się kontakt do Hyperionu i tyle .. serial z 4.1 nie działa z wersją 3.x
[#9] Re: Shogo OS 3.x

@lukzer, post #8

Sprawdź maila
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem