kategoria: Pomoc w przejściu gry
[#1] Gra Elite - save disk
Szukam dysku z zapisanymi stanami gry i misjami. Niestety mój dysk z zapisanymi stanami chyba 8 misji ,zniknął'.
[#2] Re: Gra Elite - save disk

@Rafał A-3000, post #1

Niestety muszę kontynuować granie od nowa ale zauważyłem ciekawe zachowanie gry - kiedy Amiga startuje z ROM 3.1 to gra nie rozpoznaje Save Disku, a gdy ma Rom 1.3 to można wczytać zapisane stany gry.
[#3] Re: Gra Elite - save disk

@Rafał A-3000, post #2

Tu znalazłem fajny opis gry i edycję zapisanego stanu. Niestety niezbyt rozumiem gdzie tego szukać, skoro stany gry są zapisane na dyskietce systemie NDos? Wygląda więc na to, że można nawet sobie przyspieszyć pojawienie się misji tylko jak?

Według opisu misje są co 90000 punktów jeśli nie skorzystałeś z kapsuły ratunkowej.

Ostatnia aktualizacja: 16.12.2024 08:42:51 przez Rafał A-3000
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem