[#1] SWOS 95/96 - pytania
Głupio zakładać nowy wątek na błahy temat ale nie znalazłem odpowiedzi nigdzie w necie albo po prostu nie potrafię szukać ;)
W SWOS 95/96 rozpocząłem sobie z racji leżenia na covidzie w domu karierę i nie mogę edytować/zmieniać pól, które są ciemnoniebieskie. Mianowicie spotkałem się z tym w dwóch przypadkach - pierwszy to wybór narodowości trenera, a drugi to zmiana oferty cenowej za piłkarza. Chcę kogoś kupić, drugi klub chce o 100k więcej. Nie mogę nic zmienić w kwocie, a jedynie plusikiem dodać piłkarza ze swojego składu. Czy jest jakiś magiczny skrót do edycji pól w tym kolorze, czy mam zbugowaną wersję? Nie reaguje ani na Fire, ani na żaden klawisz z klawiatury. W zasadzie to chyba jeszcze tylko myszki nie próbowałem.
[wyróżniony] [#2] Re: SWOS 95/96 - pytania

@Zaki-Czan, post #1

fire + kierunek.

Polecam najnowsze wersje (Amiga version na dole):
https://www.sensiblesoccer.de/swos-2020
2
[#3] Re: SWOS 95/96 - pytania

@Mirq, post #2

Wiedziałem, że pewnie będzie to jakaś banalna sprawa. Geniusz ze mnie
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem