kategoria: Szukam gry
[#1] Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom
Witam amigową brać :)
Usilnie poszukuję oryginalnej gry Gate 2 Freedom (G2F) na Amigę (pudełko i jego zawartość). Jako jeden z jej twórców pragnę ją posiadać dla potomnych. Niestety mój oryginał przepadł bezpowrotnie :(
Dobrego tam!

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2025 18:02:28 przez saddam
1
[#2] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@saddam, post #1

Fizyczna wersja to nie problem, większy problem to oryginalne nagranie. Jak cos dawaj na prv
[#3] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@AdamZeku, post #2

Wróć :) kopia jako oryginał. Pudełko itd. Co by na półce stało razem ze Swordem :)
1
[#4] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@saddam, post #3

Jeżeli chciałbyś wersję box mieć z powrotem, to to już cud musiałby się stać:),

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2025 19:03:31 przez AdamZeku
[#5] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@AdamZeku, post #4

Takie cuda to jeszcze nie cuda. Mam już kilka takich książek, które są ogólnie nie do zdobycia. Trochę cierpliwości (np. kilka m-cy) i się trafi.
[#6] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@Rafał A-3000, post #5

no niestety, trzeba szukać gdzieś u kogoś przy okazji, jeśli chodzi o polski soft amigowy i "kolekcjonerów" (którzy nagle się obudzili z letargu) to jednak cud. coś wiem z tym tematem..
[#7] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@AdamZeku, post #6

Ja miałem dużo polskich gier , ale Polskie stare gry to 95 procent
to jest syf nie da się grać

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2025 21:02:26 przez Dorian3d
2
[#8] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@AdamZeku, post #6

Adam ma chyba największa kolekcje w Polsce orginalnego polskiego softu
[#9] Re: Usilnie poszukuję fizycznej kopii gry Gate 2 Freedom

@HOŁDYS, post #8

Zgadza się ale po dołączeniu do "Polish Amiga Floppy Preservation Group" ma teraz największą kolekcję na Świecie
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem