[#1] Space Oddity - moja kolejna gra
Hej

Chcialem pokazac krotki filmik z nowa gra nad ktora teraz pracuje. Tytul to Space Oddity.
Ma byc to polaczenie strzelanki, platoformowki i komnatówki ze zbieraniem przedmiotów i chodzeniem po labiryncie.

Najlepiej oglądać bez dźwięku bo widzę że podczas nagrania są jakieś trzaski i nie ma synchronizacji (ale to i tak tylko dźwięki debugowe, a nie docelowe)
Stan prac że silnik jest mniej więcej gotowy, brak jeszcze poziomów i chce dodać więcej przeciwników.

Ostatnia aktualizacja: 29.11.2025 12:45:16 przez marggines
10
[#2] Re: Space Oddity - moja kolejna gra

@marggines, post #1

Bardzo ładnie wygląda, rozgrywka fajna, świetnie się zapowiada ta gra! Nie mogę się doczekać wersji demo .
[#3] Re: Space Oddity - moja kolejna gra

@marggines, post #1

David Bowie mi pachnie tutajszeroki uśmiech
[#4] Re: Space Oddity - moja kolejna gra

@marggines, post #1

Przyjemna dla oka grafika.
W czym to tworzysz, jeśli chcesz się podzielić tą informacją?
[#5] Re: Space Oddity - moja kolejna gra

@dynx, post #3

Mam nadzieje ze muzyka bedzie wlanie Davida Bowie. Space Oddity rok 1969. Klasyka! Ktos musi koniecznie napisac modul na postawie tego utworu ktory bedzie mozna uzyc w grze cool
2
[#6] Re: Space Oddity - moja kolejna gra

@marggines, post #1

wygląda bardzo fajnie:)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem